Ce aplicatii securizate putem folosi pentru platile online

Pe masura ce mai multi oameni continua sa se indeparteze de metode traditionale de plata online, folosite pana acum cativa ani pentru achizitia unor servicii sau produse de pe internet, tot mai multe companii vin in intampinarea dorintei de confort a clientilor si isi modernizeaza afacerile, folosind aplicatii ce pot fi instalate pe telefonul mobil.

portofel-cu-bani

Aplicatiile securizate au grija de finantele noastre

Aceste aplicatii au fost dezvoltate cu mare atentie de catre dezvoltatori, fiind personalizate pentru fiecare tip de afacere in parte si vin in ajutorul clientilor datorita facilitatilor oferite (atat financiare, cat si de navigare in interiorul acesteia).

In plus, o aplicatie securizata va ajuta la protejarea informatiilor sensibile ale clientilor, oferind in acelasi timp o metoda de plata mult mai usor de utilizat. 

Mai jos am ales cateva aplicatii din ce in ce mai utilizate de catre romani.

PayPal – Desi exista de ceva timp, aceasta ramane una dintre cele mai populare metode de plata securizate. Aceasta nu necesita decat o adresa valida de mail (un cont Gmail ar fi ideal) si un card de credit, obtinut de la o banca romaneasca.

Navigarea in interiorul aplicatiei se face intuitiv, datorita meniurilor atent testate si structurate. De asemenea, nu trebuie sa platim decat o taxa unica la configurarea contului si o mica suma de bani drept comision, la fiecare plata executata.

Star Taxi – Cardurile de credit si platile mobile securizate sunt doua lucruri care au devenit deosebit de populare in ultimii ani, iar aceasta aplicatia a fost special dezvoltata pentru a veni in ajutorul utilizatorilor de taxi din Romania.

Platile online pot fi folosite in toate domeniile

Aplicatia se va descarca din Google Play, este usor de configurat, sigura si gratuita. 

Nu avem nevoie decat de un smartphone cu un ecran capabil sa afiseze un cod QR, un soft pentru scanat QR, si cateva skill-uri de baza pentru a instala si configura aplicatia. Cursele pot fi platite atat cu ajutorul cardurilor de credit, cat si cash.

Bringo a devenit in ultimul timp metoda preferata de cumparaturi a romanilor, mai ales acum, cand pandemia de Covid 19 ne pune viata in pericol.

Aceasta aplicatie ne ofera posibilitatea de a face cumparaturi online din magazinul Carrefour, iar in ultimul timp oferta acestora s-a diversificat, fiind introduse in platform mai multe magazine online ce comercializeaza vinuri, tutun, macelarii, farmacii, etc.

Instalarea aplicatiei se face usor, aceasta este gratuita, dar impune plata unor taxe pentru transportul si cumpararea produselor.

Accuweather este una dintre cele mai bune aplicatii ce ne vor indica starea vremii. Intrucat aceasta este din ce in ce mai capricioasa, o aplicatie meteo a devenit o necesitate, iar Accuweather ne va ajuta sa vedem starea vremii oriunde dorim, la nivel mondial.

Ce este mai interesant ramane faptul ca desi aceasta este gratuita, beneficiaza de un modul special care ne va prezenta evolutia starii meteo pe termen scurt, de 2 – 3 ore, indicandu-ne inclusiv cantitatea de precipitatii ce urmeaza a se produce, sau diversele fenomene meteo mai putin obisnuite (furtuni, uragane sau alte fenomene meteo iesite din comun).